Ondernemersvereniging_Maaskant_Stein

Collectieve inkoop diensten

 

Eén van de activiteiten die Parkmanagement Westelijke Mijnstreek aanbiedt voor de ondernemers is een pakket diensten, met als doel de ondernemers een goede kwaliteit dienstverlening tegen een concurrerende prijs te bieden. Op deze wijze worden de individuele ondernemers ontzorgd en kunnen zij zich beter richten op hun kernactiviteiten. Het gaat om collectieve afspraken, waarvan de individuele ondernemer naar eigen inzicht gebruik kan maken.

 

Op het gebied van afvalverwerking hebben wij collectieve afspraken gemaakt met L’Ortye Transport en Milieu. Veel ondernemers profiteren momenteel al van de voordelen die deze collectieve aanpak biedt. Besparingen in de kosten tot wel 30% zijn eerder regel dan uitzondering. Deze besparing gecombineerd met een uitstekende kwaliteit van dienstverlening maakt deze collectieve aanbieding erg aantrekkelijk.

 

L’Ortye Transport en Milieu is in Limburg marktleider in het collectief inzamelen van afval op industrieterreinen. Zij denken zowel op collectief als op individueel niveau met u mee over de optimalisering van uw afvalscheiding. Daarbij houden ze rekening met zowel ecologische als economische aspecten. Door een hoge concentratie van bedrijven in een afgebakend werkgebied zijn zij in staat diensten te clusteren om zo een efficiënte inzameling te realiseren. Deze werkwijze leidt tot een aanzienlijke besparing op zowel kosten als CO2 uitstoot.

Indien u nader geïnformeerd wilt worden of vragen heeft, neem dan contact op met de telesales afdeling van L’Ortye Transport en Milieu via 088-3741111 of via telesales@lortye.eu

 

 

 

 

 

 

Op deze wijze worden de individuele ondernemers ontzorgd en kunnen zij zich beter richten op hun kernactiviteiten.

 

Het gaat om collectieve afspraken, waarvan de individuele ondernemer naar eigen inzicht gebruik kan maken.

info@maaskant-stein.nl

webdesign © www.studiojanssen.eu